Lige efter søerne…finder man Socialisten!

20150402_184840Socialisten flytter til Østerbro! De fleste brugte nok påskeferien på at slappe af. Aktivisterne bag foreningen og avisen Socialisten brugte den på at flytte til nye lokaler. Efter godt et halvt år i Københavns nordvestkvarter har vi nu skiftet adresse.

Årsagen er, at vores forening er i udvikling og at vi har fået et tilbud, som simpelthen var for godt til at afslå. Fremover vil vi derfor være at finde på Holsteinsgade 29B, kld. til venstre, 2100 København Ø. De nye lokaler har egen indgang og på sigt har vi derfor planer om at få ugentlig butikstid, hvor interesserede kan komme forbi til en diskussion og købe avisen, politiske materialer, tshirts, bøger, m.v.

I den seneste periode har vi afholdt en række succesfulde offentlige møder, bl.a. om Ukraine, Bolivia, Den Spanske Borgerkrig og finanslovsaftalen 2014. Disse foredragsaftener vil fortsætte, nu i de nye og mere rummelige lokaler. Møderne vil løbende blive annonceret her på sitet!

For tiden er vi desuden i fuld gang med at forberede 1.maj-nummeret af avisen Socialisten, som vil blive solgt i fagforeninger og20150402_184929 i fælledparken, hvor vi også vil have egen bod på Rød 1. maj.

Vi har ingen rigmænd eller finansfyrster blandt vore støtter, men skulle der gemme sig en enkelt rød lotto-millionær derude, så siger vi ikke nej til et bidrag! (mindre kan også gøre det).

Sæt pengene ind på vores konto:

Reg.nr: 5361 Konto: 0252339

Har du lyst til at høre mere om Socialisten og vores aktiviteter er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: socialisten.dk@gmail.com Vi ses derude!

Advertisements