Enhedslistens græsrodskonference 2014

15725Socialistens redaktion har modtaget denne note om et vigtigt arrangement, som vi anbefaler alle medlemmer af Enhedslisten at deltage i.

Efter sidste års store succes med konferencen Hvor skal Enhedslisten hen? arrangerer Enhedslistens græsrødder igen i år en konference for alle medlemmer af Enhedslisten og SUF der er interesserede i partiets udvikling. Konferencen arrangeres i forlængelse af årsmødets beslutning om at vi i år må se indad og bygge partiet op i bredden. Konferencens overordnede emne vil derfor være hvordan vi opbygger Enhedslisten fra neden. Gennem 2 plenum debatter, en om statens rolle og en om partiets opbygning, samt 6 workshops vil vi i fællesskab forsøge at finde svar på nogle af de spørgsmål vi som græsrødder til dagligt støder på. De 6 workshops vil alle omhandle områder af partiets praksis som til dagligt er underbelyst. Enhedslistens forhold til socialdemokratismen, byrådsarbejdet, fagforening arbejdet, aktivisme, civil ulydighed og international solidaritet.

Vi ønsker at give alle medlemmer af Enhedslisten og SUF mulighed for at være med til at udvikle partiets politik. Det er denne egenart vi vil styrke ved Enhedslistens græsrodskonference 2014.

Konferencen afholdes lørdag d. 27. september kl. 13-19 på Mølleholmskolen, Mølleholmen 20, 2630 Taastrup.

Tilmelding kan ske på: graesrodskonference2014@gmail.com

Advertisements